Page 1 - Apartment Menu 2020
P. 1

BASMATI RISOTTO 51. VEGJETARIAN.....................................................................................................................................................3.00 €        52. PULË KËPURDHA DHE SPINAQ...........................................................................................................................4.50 €
        53. PERIME DHE MISH VIÇI....................................................................................................................................5.00 €
        54. AZIATIK PULE...................................................................................................................................................4.50 €        61. MARGARITA.......................................................................................................................................................3.00 €
        62. VEGJETARIANE..................................................................................................................................................4.00 €
     PIZZA 63. PROSHUTË DHE KËPURDHA..............................................................................................................................4.50 €

        64. TUNA.................................................................................................................................................................4.20 €
        65. PEPERONI..........................................................................................................................................................4.50 €
        66. APARTMENT......................................................................................................................................................5.00 €        71. FAITAS VIÇI.......................................................................................................................................................3.50 €
        72. FAITAS PULE.....................................................................................................................................................3.00 €
    FAITAS 73. MONSTER FAJITA..............................................................................................................................................3.50 €
        74. BURRITOS..........................................................................................................................................................4.50 €

          BURRITOS 1/2.................................................................................................................................................2.50 €
        76. TUNA NË PETË..................................................................................................................................................3.50 €


        81. PULË E FËRGUAR (me perime dhe oriz)..........................................................................................................5.00 €

        82. FILETO PULE (mbushur me mocarell dhe domate të thara)............................................................................5.50 €
     SPECIALE 83. PULË PIKANTE..................................................................................................................................................5.00 €

        83. FILETO PULE (me sallatë, patate dhe salcë këpurdhash)...............................................................................5.00 €
        87. MEDALION VICI DHE TAGLIATELLE....................................................................................................................7.20 €

        88. MEDALION VICI DHE ARABIATA........................................................................................................................7.00 €


        101. BRUSKETA SHTËPIE.........................................................................................................................................2.50 €
        104. KËPURDHA TË MBUSHURA ME DJATH GORGONZOLA......................................................................................3.50 €

        105. PATATE TË SKUQURA......................................................................................................................................3.00 €
     MEZERIA 106. CHICKEN FINGERS...........................................................................................................................................4.00 €

        107. MEZE EFTOHTË................................................................................................................................................7.00 €
        108. MIX DJATHRASH..............................................................................................................................................8.00 €

        109. MEZE SHTËPIE...............................................................................................................................................10.00 €
     DESERTAT 121. PITE ME MOLLË...............................................................................................................................................2.50 €


        123. PANAKOTA.......................................................................................................................................................2.00 €


                  A: Qyteza Pejton/ Peyton Place, 10000 Prishtinë, Kosovë
       Rezerimet në/ Reservations at: +377 (0) 45 699 622 | www.apartment197.com | facebook/apartment197
   1   2