Page 2 - Apartment Menu 2020
P. 2

MENY USHQIMI


                                           HELPING PEOPLE HAVE FUN SINCE

        1. DJATH.................................................................................................................................................................2.20 €
        2. PROSHUTË..........................................................................................................................................................2.50 €
     OMLETE 3. KËPURDHA.........................................................................................................................................................2.50 €


        4. MËNGJES ANGLEZ..............................................................................................................................................3.50 €
        5. VEZË BENEDIKT..................................................................................................................................................3.50 €        11. SALLATË MIX....................................................................................................................................................2.50 €
        12. SALLATË TUNA.................................................................................................................................................3.50 €
     SALLATAT 13. SALLATË CEZAR................................................................................................................................................3.80 €
        14. RUKOLLA DOMATINI PARMEZAN.......................................................................................................................4.00 €

        15. SALLATË ME SPINAQ........................................................................................................................................2.50 €
        16. SALLATË ME MISH VIÇI....................................................................................................................................4.20 €
        17. DOMATE DHE MOCARELL..................................................................................................................................3.50 €        21. SANDUIQ SHTËPIE.............................................................................................................................................2.50 €
        22. PERIME & MOCARELL.......................................................................................................................................3.00 €
     SANDUIQAT 23. TUNA/MEXICANA..............................................................................................................................................2.70 €

        24. SANDUIQ VIÇI...................................................................................................................................................3.50 €

        25. CRUNCH SANDUIQ............................................................................................................................................3.00 €
        26. SANDUIQ PULE(me perime të fërguara)..........................................................................................................2.70 €

        31. BURGER SHTËPIE..............................................................................................................................................3.00 €
     BURGERAT 32. BURGER PULE...................................................................................................................................................2.70 €


        33. MEXICANA BURGER..........................................................................................................................................3.50 €
        34. BURGER ANGLEZ...............................................................................................................................................3.20 €        41. ARABIATA..........................................................................................................................................................3.50 €
     PASTA TË SHTËPISË 43. APARTMENT......................................................................................................................................................4.00 €
        42. BOLOGNESE.......................................................................................................................................................4.00 €


        44. PULË DHE DOMATE TË THARA..........................................................................................................................4.50 €

        45. TAGLIATELLE, PERIME DHE PESTO...................................................................................................................4.20 €
        46. TAGLIATELLE, PORCINI DHE BROKOLI...............................................................................................................5.00 €
        49. RAVIOLI APARTMENT........................................................................................................................................5.00 €
        50. TORTOLINO APARTENT......................................................................................................................................5.00 €
   1   2